Horeca en Alcoholbeleid

Ons alcoholbeleid staat in het volgende artikel beschreven  Alcoholbeleid


De gezonde kantine

Bij AMHC streven we er naar om, naast het gangbare kantine-aanbod, ook gezonde(re) varianten aan te bieden. In de weekenden is er daarom altijd fruit, zoals bananen en appels. We hebben, op de zaterdag al vanaf 9.00 uur, verse broodjes en croissants van Echte Bakker Keurhorst (Waldkorn en volkoren) en werken we met vers beleg, sla, tomaten en komkommer. De teamlunches bestaan uit broodjes gezond en volkorenbollen. 

Om zowel de kosten en de organisatie behapbaar te houden hebben we de volgende mogelijkheden. 

Warme maaltijden

Hoe leuk en gezellig is het als er, b.v. na een training of aan het einde van het seizoen, een gezonde maaltijd gegeten kan worden met het team op AMHC.  

Bring Your Own (alleen op werkdagen)
- De maaltijd wordt door begeleiding/ouders gemaakt en geserveerd. Er mag gebruikt gemaakt worden van de keuken (s.v.p. opgeruimd en schoon achterlaten)
- Het team/de ouders dekken zelf de tafel en zetten alles klaar. Er mag gebruik gemaakt worden van borden, bestek, servetten van AMHC
- Het team/de ouders ruimen de tafel af en zetten de borden/bestek/pannen in de keuken. Maken de tafel schoon. Zetten alles weer in originele staat
- Bestek, borden en pannen worden door team/ouders (max. 2) schoon gemaakt alvorens het in de spoelmachine wordt gezet
- Bardienst verzorgt spoelen, drogen en opbergen
- Per keer wordt 10 euro afgerekend aan de bar (“vergoeding eigen maaltijd”)
- S.v.p. datum en tijd vooraf doorgeven op bar@apeldoornsemhc.nl

 AMHC-menu

- de maaltijd wordt geheel verzorgd door AMHC
- begeleiding geeft uiterlijk 2 dagen van tevoren aan om hoeveel personen het gaat
- het team (max. 2 leden) ruimt de tafel af en zetten de borden/bestek in de keuken. Maken de tafel schoon. Zetten alles weer in originele staat
- bardienst verzorgt spoelen, drogen en opbergen
- kosten per persoon zijn Euro 4,=. Het opgegeven aantal wordt afgerekend aan de bar op de dag zelf
- s.v.p. datum en tijd vooraf doorgeven op bar@apeldoornsemhc.nl

Zaterdaglunch

We willen graag alle teams de mogelijkheid bieden om na de wedstrijd gezamenlijk te lunchen op de club, al of niet met de tegenstander.  Op AMHC hebben we gekozen voor de “gezonde lunch”:

- waldkorn- en bruine broodjes (van Bakker Keurhorst) en gezond beleg. Samenstelling kan wisselen per keer. Er is gerekend met 2 broodjes p.p.
- deze lunch wordt geheel verzorgd door AMHC
- teambegeleiding wordt verzocht toe te zien dat er gezamenlijk wordt gegeten, iedereen ongeveer evenveel nuttigt en de boel opgeruimd wordt achtergelaten
- de kosten zijn euro 20,= voor één team en euro 40,=. voor twee teams
- af te rekenen aan de bar(“teamlunch”) op de dag zelf
- graag mailen (uiterlijk maandag voorafgaande aan de wedstrijd naar bar@apeldoornsemhc.nl.) Ook voor speciale wensen

Teamborrel

Als het al wat later in de middag is, of team zijn niet zo van de lunch, dan kunnen we uiteraard borrelplateau’s aanbieden. We hebben meerdere mogelijkheden:

Teamschotel LARGE                                            Euro 40,-
-     1 kilo kaas in blokjes 
-     2 soorten worst (leverworst+ Gelderse worst in plakjes)
-     24 bitterballen
-     6 frikadellen in stukjes
-     30 miniloempia ‘s
-     + sausjes

Teamschotel SMALL                                            Euro 20,=
-     1/2 kilo kaas in blokjes         
-     1 soort worst (leverworst OF Gelderse worst in plakjes)    
-     12 bitterballen
-     3 frikadellen in stukjes
-     15 miniloempia’s
-     + sausjes

Teamschotel GEZOND                 Euro 40,=

De samenstelling van deze schotel wordt per keer ingevuld/ingekocht, afhankelijk van het weer, het tijdstip en in overleg. Dit kunnen b.v. sandwiches zijn, turks brood met tapenade’s en salades, kaasjes, meloen, tomaatje, komkommer ed.

Andere varianten zijn bespreekbaar. Er is heel veel mogelijk binnen onze club! Voor speciale momenten b.v. afsluiten van het seizoen of het vieren van een kampioenschap, kan er ook gebruik gemaakt worden van de BBQ’s. Details en de prijs worden dan vooraf besproken.

Wat dus niet (meer) kan is het meenemen van eigen lunches, maaltijden, borrelhappen, drinken, dit te laten cateren door een externe partij of te laten verzorgen door ouders/begeleiding tenzij van tevoren overlegd.

Onze koelingen  en vriezers zijn niet beschikbaar voor zelf meegebrachte producten, tenzij overlegd. Gebruik van pannen, schalen, bestek e.d. vanzelfsprekend ook enkel in overleg. Bar en keuken zijn alleen toegankelijk voor bar- en keukenpersoneel en leden/trainers die hiervoor toestemming hebben.